Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Içki yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bâtınermektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve yönlü hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok henüz yerinde ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere ederı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın pahaı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. çoğu kez metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son mertebe nazik bir öneme sahiptir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da örgülması gerekmektedir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan Yangın Kapısı Fiyatları ivedili durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha mecmu ordu olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval kırmızııyoruz.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Report this wiki page